Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Legea Curtii De Conturi

Legea Curtii De Conturi

Comisia economică a senatului are luni pe ordinea de zi inițiativa senatorului psd daniel zamfir de modificare din temelii a legii curții de conturi, modificări… mai departe ». 204 din 28 decembrie 1999 pentru modificarea si completarea legii nr.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Independenţa curţii de conturi (1) curtea de conturi dispune de independenţă organizaţională, funcţională, operaţională şi financiară conform prezentei legi. Articolul 47 din legea de funcţionare a curţii de conturi (94/1992) impunea la acel moment trei criterii pentru ocuparea posturilor de preşedinte sau vicepreşedinte: Temisă de către directorul camerei de conturi a județului timiş, pentru înlăturarea deficiențelor constatate și consemnate în raportul de control nr.

Presedintele Iohannis A Sesizat Curtea News Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.news.ro/economic/presedintele-iohannis-a-sesizat-curtea-constitutionala-in-legatura-cu-modificarile-legii-curtii-de-conturi-1922401030172018071418294238
Schimbări în activitatea și în misiunile sale. (2) în exercitarea atribuţiilor şi împuternicirilor sale, curtea de conturi este independentă şi nu poate fi direcţionată sau. Propunerea legislativă, iniţiată de un grup de parlamentari psd şi pnl, are ca scop, menţionat în raportul comisiei de buget a senatului, corelarea prevederilor actualei legi a curţii de conturi cu standardele internaţionale de audit şi o mai bună transparenţă şi responsabilitate în gestionarea.

Modificările aduse la legea curţii de conturi au fost adoptate cu depăşirea termenului constituţional.

Ccr a amânat din nou dezbaterile privind codul penal și codul administrativ. Curtea constituţională a româniei discută marţi sesizarea preşedintelui klaus iohannis asupra modificărilor aduse legii privind organizarea şi funcţionarea curţii de conturi. Prevederile art.42 si 43 din aceasta lege stabileste atributiile corespunzatorare curtii de conturi:

94/1992 privind organizarea si functionarea curtii de conturi, publicata in monitorul oficial al romaniei. Înfiintarea curtii de conturi este prevazuta de constitutia româniei din 1991, care stabileste ca organizarea si functionarea sa se reglementeaza prin lege organica. (5) curtea de conturi se innoieste cu o treime din consilierii de conturi numiti de parlament, din 3 in 3 ani, in conditiile prevazute de legea organica a curtii.

Presedintele Curţii De Conturi Nu Vrem Să Trimitem Pe Nimeni La Puscărie Ci Să Respecte Legea
vizitati articolul complet aici : https://www.economica.net/presedintele-curtii-de-conturi-nu-vrem-sa-trimitem-pe-nimeni-la-puscarie-ci-sa-respecte-legea_114257.html
Preşedintele curţii de conturi propune parlamentului candidaturile la funcţia de membru al curţii, recomandate de fracţiunile parlamentare legal constituite. Potrivit statutului, curtea de conturi poate fi calificata ca o autoritate administrativa autonoma, nefiind in subordinea in sensul dreptului administrativ. 94/1992 privind organizarea şi funcționarea curții de conturi, republicată, şi ale pct.

Precizările vicepreședintelui comisiei de buget finanțe, senatorul psd ștefan mihu.

(1) din codul contravențional și din articolul 2 din legea nr. Xix, in austria (1809), in franta 1807, in bavaria 1812, prusia 1824, spania 1851 primul proiect de infiintare a curtii de conturi este legea din 8 ianuarie 1864, semnata de cuza. Publicat pe 5 iulie 2018.

In baza prevederilor legii nr. Ccr a amânat din nou dezbaterile privind codul penal și codul administrativ. Potrivit statutului, curtea de conturi poate fi calificata ca o autoritate administrativa autonoma, nefiind in subordinea in sensul dreptului administrativ.

Cum A Ajuns Bădălău In Conducerea Curţii De Conturi A Modificat Legea In Favoarea Lui Pentru Că Putem Stiripescurt Ro
vizitati articolul complet aici : https://stiripescurt.ro/cum-a-ajuns-badalau-in-conducerea-curtii-de-conturi-a-modificat-legea-in-favoarea-lui-pentru-ca-putem-9242/
Curtea constituţională a româniei discută marţi sesizarea preşedintelui klaus iohannis asupra modificărilor aduse legii privind organizarea şi funcţionarea curţii de conturi. 30 din legea curții de conturi nr. Modificările aduse la legea curţii de conturi au fost adoptate cu depăşirea termenului constituţional.

(5) curtea de conturi se innoieste cu o treime din consilierii de conturi numiti de parlament, din 3 in 3 ani, in conditiile prevazute de legea organica a curtii.

Curtea de conturi a fost creată în cadrul marii acțiuni de reformare a româniei sub domnitorul alexandru ioan cuza, în contextul modernizării țării și astfel, la 8 ianuarie 1864, adunarea deputaților vota legea pentru înființarea înaltei curți de compturi, instituție creată după modelul francez și belgian. Articolul 47 din legea de funcţionare a curţii de conturi (94/1992) impunea la acel moment trei criterii pentru ocuparea posturilor de preşedinte sau vicepreşedinte: 204 din 28 decembrie 1999 pentru modificarea si completarea legii nr.

Posting Komentar untuk "Legea Curtii De Conturi"