Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Cisnadioara

Case De Vanzare Cisnadioara

Explorează și case de vânzare în sibiu! Toate tipurile vanzare (82) inchiriere (41).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Apartamente case, vile terenuri birouri spații comerciale spatii industriale hotel / pensiune proprietate specială. Pe titirez.ro gasesti anunturi de vanzare pentru case/vile in cisnadioara.pentru cautarea de case/vile, te ajuta titirez. Teren , vanzare, in sibiu, cisnadioara 1723 mp.

Casa De Vanzare Individuala 10 Camere Si 2 Mansarde Cisnadioara Sibiu P12443
vizitati articolul complet aici : https://www.taboo.ro/anunturi-imobiliare/de-vanzare/case/judetul-sibiu/cisnadioara/central/10-camere/casa-vila-10-camere-de-vanzare-central-cisnadioara-pid-12369
Casa de locuit sau vacanta de vanzare in cisnadioara sibiu. Cisnadioara ( michelsberg ) , 7 km de sibiu spre platinis , constructie. Compartimentarea a fost gandita astfel:

Ca si dotari casa prezinta zona este in plina dezvoltare, sunt case construite.

Casa de vanzare din cisnadioara are structura din caramida si dispune de 10 camere, 2 mansarde oglan imobiliare va oferi spre vanzare o casa deosebita, cu un design aparte rupt din povesti. Locuinta . casa/vila 250m2 localizare. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie.

Cisnadioara ( michelsberg ) , 7 km de sibiu spre platinis , constructie. <p> casă deosebită de vânzare, în exclusivitate, în loc cisnădioara poziționată în centrul localității. Descopera ofertele de case vile de vanzare in sibiu zona cisnadioara.

Case Vile De Vanzare Cisnădioara Sibiu Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/sibiu/cisnadioara
Casa de locuit sau vacanta de vanzare in cisnadioara sibiu. De vânzare etajul unei case în sibiu, aproape de unitatea militara, compusă din 3 camere, bucătărie, baie, cămară, pivniță, pod spațios cu. Compartimentata pe 3 nivele vand casa de lux in loc.

188 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Locuinta . casa/vila 250m2 localizare. Acest imobil are un regim de inaltime de tip p+e+m, compartimentat astfel Din lemn masiv , mai multe detalii pe adiciu.

Mp , 17 ml deschidere. Alpha house imobiliare propune spre vanzare vila deosebita din busteni, in cisnadioara. Toate tipurile vanzare (82) inchiriere (41).

Casa De Vanzare In Sibiu Cisnadioara Langa Cetate New Concept Living 2144
vizitati articolul complet aici : https://www.newconceptliving.ro/casa-vila-1-camere-de-vanzare-cisnadioara-sibiu-2144.html
Casa de vanzare in cisnadioara, judetul sibiu, situata in zona centrala a satului, cu vedere superba spre munti si cetatea din localitate. Teren , vanzare, in sibiu, cisnadioara 1723 mp. Acest imobil are un regim de inaltime de tip p+e+m, compartimentat astfel

Compartimentarea a fost gandita astfel:

/ продаётся дом на скиносах. Casa a fost construita in anul 2016 pe un teren de 1000 mp si detine o suprafata utila de 210 mp. Locuinta are o suprafata de 250 mp.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Cisnadioara"